2012. február 13., hétfő

Napocska díj


December óta nem írtam a blogra. Már-már magam is kezdtem megijedni, hogy mi történik, pontosabban: mi nem történik. Aztán megkaptam Hugitól, a Papazsíroskenyér blog írójától a Napocska díjat, amit ezúton is nagyon köszönök!

Aki megkapja a díjat, nincs más dolga, mint megköszönni, kitenni a blogjára, írni magáról 3 dolgot, aztán tovább adományozni 4 blogtársának.

3 dolog rólam
ÁLLATOK-mert imádom őket. Néha úgy érzem, hogy jobban kijövök velük, mint az emberekkel. Már alig várom, hogy saját házba költözzünk, és legyen egy jó nagy macifülű kutyánk, vagy inkább kettő ;). Ja, és persze macsekok. Bár nem Afrikában nevelkedtem álltatok között, de nagyon közel áll a szívemhez Tippi története.

TENGER-még sosem láttam a "nagy vizet" - én csak így hívom a tengert/óceánt. Imádok víz közelében lenni (talán azért, mert vízöntő vagyok). Azt mondják: ami késik, nem múlik!

KREATÍVSÁGOK-mindig van valami. Suliban ruhákat rajzoltam éjjel-nappal, aztán festettem is párszor. Később jött a lakberendezés-mániám, most pedig blogolok és igyekszem mindenfélét összegyűjteni és megcsinálni itt nekem, Nektek.

Akinek én adom a díjat: SZEM, mert imádom a fényképeit és kiváncsian várom első könyve megjelenését (Egy aupair naplója).
(Tudom, hogy ez csak egy, de kezdő bloggerként most ennyire futja. Amint tudom, pótolom!)

Huginak pedig még egyszer большое спасибо!

2 megjegyzés:

  1. Drága Bernies, akkora örömet szereztél, hogy most csak a szavakat keresem :) KÖSZÖNÖM!
    Megtiszteltetés a Napocska díj!
    Tudod, amikor Alkotsz, vagy amikor arról mesélsz miket Alkottál, pont így ragyog a Te arcod is, mint Napocska a képen, és azt olyan jó látni! Ajándék nekünk, kik megfürödhetünk fényedben :):):) Kívánok további sok szép művet, mosolyt és ragyogást! Ragályos :) én most mást sem tudok csinálni csak mosolyogni ezek után! Köszönöm még egyszer ... és készítsd a naptárt ... február 24. vagy március 6. ... amelyik szimpatikusabb, a részletek hamarosan! SZEM

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy tetszik! Megérdemelted, jó munkát a blogon :)

    VálaszTörlés