2011. szeptember 22., csütörtök

Esküvőre


A hétvégén esküvőre megyünk. Mivel nem szeretném a sablonos-borítékos megoldást választani a mennyasszonytáncnál, így nekiálltam egy saját készítésű "pénztartót" gyártani. Ami kell hozzá:

A márvány színű papírból vágj ki egy 18x13 cm-es darabot, majd hajtsd félbe a lapot.Tetszőleges minta szerint sniccerrel vagdosd be a félbehajtott papír mindkét oldalát olyan szélesen, mint a szalag.


A szalagot bújtasd át a réseken.

Végül a maradék papírból két darab 3szög alakút csípj le és ragaszd be úgy a képeslap belsejébe, hogy félbehajtva pont becsúsztathasd alá a pénzt. (Huppsz, a papírragasztó lemaradt a kezdő képről ☺)


Ha mindez megvan, már csak a köszöntő szöveget kell megírnod, és kész az egyedi nászajándék.


Ha még egyedibbet szeretnél, kérdezd meg a párt, hogy milyen színű lesz a díszítés, és Te is azokat a színeket használd.

Végül a kedvenc mondatom: a fent látható ötletet bármilyen anyagú/mintájú/színű papírból és szalagból elkészítheted, csak a fantáziádat kell elengedni.

2 megjegyzés:

  1. Szia Berni!
    Nagyon jó, hogy lépésről-lépésre leírod, hogy mit és hogyan kell csinálni. Én ehhez nem értek, viszont talán kedvet kapok az egyedi ajándékokhoz.
    Karácsonyra gondolom fogsz felrakni jó kis ötleteket.
    Üvegdíszítés nagyon érdekelne. Az évi tojáslikőr adagunk díszítésére.

    Ötletekért megy a leki ;)

    ÜDV, Hugi

    VálaszTörlés
  2. Szia Hugi!

    A karácsony az adventi díszekkel indul majd. Aztán minden más, ami belefér. Egy valami már eszembe is jutott a tojáslikőrös üveghez. Házi lekiért hajlandó vagyok ám ötletelni ;)

    Pusz,
    Berni

    VálaszTörlés